Visi Kauno tiltai

19 kovo, 2016 § Komentarų: 1


Laikai:

Padugninis – 2:58 (2016.03.19)
Kiborginis – 3:15 (2016.03.19)

Šiandien aš irgi įstojau į tų bėgikų gretas, kurie yra kirtę vienu ypu visus Kauno tiltus. 33-34 km trasikė (yra galimybių paklyst) su smagiais kalniukais į pabaigą.

Išbėgom su Mr. Padugniniu šiandien ryte, kaip tik suspėjom prieš pūgą parbėgt :). Įsišnekėjom, tai iš jo ir sužinojau, kad tiltas yra toks statinys, kuris kerta upę. Jei tiltas kerta ne upę (nzn kaip su kitais vandens telkiniais), o kokį kelią, tai jis yra viadukas (lot. via – kelias, duco – vedu), nors man artimesnis via (kelias) duke (karalaitis) :). Tad bėgom tik per tiltus, o viadukus palikom ramiai ilsėtis. Iš viso tiltų yra:

4 per Nerį (nuo Kleboniškio, link Klinikų, prie Pilies žiedo, via Balticos)

9 per Nemuną (nuo Aleksoto į senamiestį, tada keturi, kurie veda į Nemuno salą, tada tas kur šalia geležinkelio eina, Panemunės, Trijų Mergelių ir HESas)

1 per Jiesios upelį, mažulelis toks

Žodžiu, 14. Labai įdomu kaip vilniečiams. Jei sužiet, kiek ten tiltų ir kokią trasą pasigalvot? Koks atstumas kaži gautųs.

Įspūdžiai patys geriausi. Mr. norėjo gerintis savo praeitą laiką ir sėkmingai lipo iš 3 valandų, tai aš nuo 2/3 trasos jau paleidau Mr., nes pradėjo 5 min/km laikyti. Dar kurį laiką mačiau, bet prie uošvienės liežuvio, jau paliktas buvau vienas su tuo liežuviu dorotis.

Įdomiausia dalis tada ir prasidėjo, kai vienas likau. Teko grindinti, left-right-left-right. Kūnas laikė gan normaliai, forma patenkintas. Netikėtumas buvo su Panemunės šilu. Pasiklydau gal tris kartus, vis norėjau kuo kairiau laikytis ir atsimušdavau į tvoras, tekdavo apsisukt ir varyt atgal. HESas pasitiko kaip išganymas.

Pridėsiu šitą įrašą prie trasų, kuriose galima fiksuoti savo laiką, tai jei kas bėgsit – praneškit emailu, įvesim jūsų laiką. Startas Kleboniškyje, finišas HESe.

§ 1 Responses to Visi Kauno tiltai

Parašykite komentarą

What’s this?

You are currently reading Visi Kauno tiltai at pingvino kojos.

meta