Pingvinų stovykla – III diena, 17 km

29 gruodžio, 2014 § 2 Komentaras


Nu ką. Užteko vienos užuominos ir buvom demaskuoti. Žilvinas perkando mūsų buveinę. Taip, mes išties prie Sartų ežero, prie hipodromo arkliams, kuris virto mūsų stadionėliu. Jau gan greit išvyksim, tai gal nespėsit į svečius :).

Sartų hipodromo rekordas

Neoficialiais šaltiniais Sartų hipodromo rekordas yra 2 min 0,77 sek. Jį pasiekė Egidijus Gudonis su ristūnu Rodney Augustinu. Musiau mišrūnas iš JAV. Topgear su Nisan Juke pagerino šį rekordą ir apskriejo mylią (1,6 km) per 1 min 22 sek. Aš vakar užstačiau žmogaus klampojančio pusnimis Sartų hipodrome greičio rekordą, kuris iki šiol nepagerintas ir yra…. wait for it…. 8 min 30,6 sek. Žodžiu, mėgstantiems iššūkius – nauja trasa – Sartų hipodromas. Kitas trasas galite rasti dešinėje blogo pusėje, pačioj apačioj, “Pingvinų trasos“. Prabėgus trasą, reikia siųsti savo rezultatą pingvinokojos@gmail.com ir bus įtrauktas jūsų laikas.

Kiborgas 8:30 2014.12.28

Šiandienos LR

Untitled

Tamsta pravedė pirmą kartą su savuoju Suunto. Ten rodo kaip Tomtomai tie mašinose. Pradžia truputį chaotiška, bet greitai viskas stojo į vėžes, t.y. mes stojom į vėžes ;). Labai gražių vaizdų. Filosofavimų jau nebuvo, nes nuvargims ir viskas ant irzlumo ribos. Labai gražiai buvo, kad likus trims kilometrams kelią kirto trys stirnos. Tai stovėjom grožėdamiesi ir pavyduliavom, kad niekad taip lengvai nebėgsim :). Dar gerai buvo, kad per vidurį LR  sutikom kažkokią moteriškę, kuri mus iš tolo nufotkino (nors galvojom, kad po snaiperio pricelu esam) ir sakė kažką, kad lb gražu sportuojantys žmonės. O daugiau nieko nesutikom.

Vaizdų iš vakar

Giminė pas mumis tokie daugiau ėjikai. Tai išsitempė mane į Dusetų girios pažintinį taką. Tai čia keli vaizdai. Ryt bandysim tuo taku ir finišuot stovyklos bėgimus. Tamstai lieka 7 km iki išsvajoto 2014.

20141228_124553  2014-12-28 12.38.34

Dar buvo sniego žmogus užsukęs

20141228_110717

Tokia šiandieninė tokelė.

Iš tų įdomesnių – tamsta skaito Baranovos “Baimę nuskęsti“ ir ten apie dailininką Sauką yra vienas gabaliuks. Tai jin pasiguglina kurgi tą Sauką pamatyt, o pasirodo jis kažkur čia Dusetose ir gyvena. Ir savo darbus čia eksponuoja vietinėj galerijoj, tai varysim ryt ;).

§ 2 Responses to Pingvinų stovykla – III diena, 17 km

  • Bėgiko dienoraštis parašė:

    Gera idėja dėl trasų rekordo. Sartuose nežinau kada būsiu, bet dviejų tiltų rekordą 2015 m. gal ir pabandysiu šturmuoti 🙂

  • Kiborgas parašė:

    Liuks! Kitąmet gal sumąstysim kokią smagią 5 km trasą. Mylios ir 3 km jau turim 😉

Parašykite komentarą

What’s this?

You are currently reading Pingvinų stovykla – III diena, 17 km at pingvino kojos.

meta